18.12.08

Presidendile kinga!

Vanarahvas leiab, et enesekiitus minevat haisema. Kuid sellegipoolest ei saa ma jätta kelkimata oma prohvetivõimetega, mis puudutab veebimaailmas toimuvat.

Teatavasti leidis mõni päev tagasi USA president George W. Bushi lahkumisvisiidil Iraaki aset pentsik intsident, kus pressikonverentsil viskas kohalik ajakirjanik Muntazer al-Zaidi presidenti oma mõlema kingaga. Sportlik Bush ilmutas märkimisväärset reaktsioonikiirust ja nõtkust, põigeldes osavalt kõrvale otse tema näo suunas tuhisenud jalavarju eest, juba mõni sekund hiljem lõbusalt irvitades, sellal kui turvamehed kurikaela kohal külakuhja moodustasid. Kohe tõttasid optimistid kilkama, et juhtunu on märk demokraatia ja arvamusvabaduse arengust Iraagis. Tõsi, hiljem selgus siiski, et islamimaailmas rängimaks põlguse avalduseks loetava teo sooritanud žurnalisti ähvardab selle eest kuni paarikümneaastane vangistus, ja igaks juhuks oli mees otsemaid pärast vahistamist poolsurnuks pekstud. Nii Iraagi kui USA võimud peaksid minu meelest nüüd hingevärinal pöialt pidama, et mees peagi kosuks, muidu on radikaalsetel islamistidel olemas jälle üks märter, kelle eest asuda kätte tasuma.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Nimelt, kohe kui kingakaadreid uudistes näidati, edastasin sõber webxanile MSNi kaudu ennustuse, et õige pea ilmub veebiavarustesse mõni fläšš-mäng, kus arvutikasutajad üle maailma saavad harjutada Bushi kingaga tabamist. Ning ei tulnudki kaua oodata, kui portaali Forte ilmus uudis: Viska USA presidenti kingaga. Siinne illustratsioon on pärit sellest mängust.

3 kommentaari:

webxan ütles ...

Võin kinnitada, et vahetult pärast uudistes näidatud vastavat klippi mainis Propsis mulle, et ta ei imestaks, kui peagi vastav fläš-mäng ilmuks. No ma pole päris kindel, kas see on nüüd märksa suurem prohvetlus, kui näiteks ennustada pärast portsu hapukapsaste söömist peatset "gaasirünnakut", kuid terase ja loogiliselt mõtleva inimese mulje see jätab tõesti.

Ise ma mänge ei mängi. Peaks ka vist sellega tegelema hakkama, eriti olukorras, kui töötus aina reaalsemalt ähvardab.

kass27 ütles ...

Arvestades juba olemasolevat fläš-mängude hulka, pole selle loo äraarvamisel tegemist just erilise prohvetlusega ;)

propsis ütles ...

Ok, tunnistan üles, et tegu oli sisuliselt garanteeritud prohvetlusega. Aga siiski pull lugu, kui välkkiirelt taolised mängud "välja ujusid" ja ülimenukaiks tõusid. :P