31.10.08

Juhtivad tähetargad USA valimistest


Täna uudisteportaalides juhusurfates hakkas mulle silma põnev pealkiri:

Astroloogid ennustavad Obama võitu.

Loost selgub, et juhtivad India astroloogid on oma tähekaartidest välja lugenud, et teisipäevased USA presidendivalimised võidab tõenäoliselt Barack Obama. Selle seisukoha otsustavaks kinnituseks sõnas astroloog Bejan Daruwalla: «Obama on päikesemärgilt Lõvi. Ta on sajaprotsendiline Lõvi. Lõvid ei ole ainult sündinud juhid, vaid neil on ka väga palju isiklikku sarmi.» Tegu saab nähtavasti olema astroloogia hämmastava triumfiga, kuna ka kõik viimased arvamusküsitlused on näidanud Obama selget eduseisu. Nii võib olla peaaegu kindel tähetarkade ennustuse paikapidavuses, mis tõestab veenvalt, et astroloogia on tõsiseltvõeav teadus.

Samas juhtub vahel harva eksitusi ka parimatel spetsialistidel. Seda kinnitavad samade kuulsate India astroloogide ennustused eelmiste USA presidendivalimiste eel, mil nad kõik kindlalt John Kerry võitu prognoosisid. Vaid üks tagasihoidlikum mainis, et kui Bush mingi ime läbi võitjaks tuleb, siis oma ametiaja lõpuni ta küll vastu ei pea. Huvitav on siinkohal märkida, et ennustuse avaldamise hetkel juhtis enamiku arvamusküsitluste põhjal Kerry.

7 kommentaari:

webxan ütles ...

No tegelikult oleks ju tore olnud ka lugeda "ennustusi", mis algavad sõnadega: seda võis kohe arvata, et...

propsis ütles ...

No aga selliste ennustuste alal on astroloogid veel iseäranis edukad!

webxan ütles ...

Kusjuures ma suudan tolereerida astroloogide ennustusi viljasaakide jms osas, kui nad arvestavad planeetide vastasseisu vms. Kuid mulle ei mahu pähe nende planeetide isikustamine ja muu mull...

Muidugi ja kahtlemata on igal asjal teatav mõju. Inimestele ehk vähem kui oma aruta olendeile. Ja mine neid asju üldse tea. On ju ka neid, kes räägivad hingedest ja väljadest, mida ka ei saa eitada. See, kui meie asja veel ei tea-tunne, ei pea tähendama, et neid olemas pole.

Kuid sedamoodi jutt nagu Horsoskoobis põhjenduse pähe esitavad, ei kõlba küll mujale kui purjus seltskonna peolauda.

kass27 ütles ...

Igasugu ennustamistega tegelegu need, kel muud targemat teha pole. Ma eelistan võimlemist, suplemist, seebikate vahtimist ja La webxaniga mööda poode kooserdamist :P

webxan ütles ...

Eile kopis mulle Propsis kahe ajalehe diametraalselt vastupidiste pealkirjadega artiklite lingid. Üks mainis, et Obama võit on täiesti kindel. Teine jällegi kõneles tema kindlasti hävingust.

Hiljemalt homseks peaks selge olema, kummal lehel õigus oli ning kuidas eksinu end välja keerutab.

kass27 ütles ...

Ei mingit põnevust :P

webxan ütles ...

No põnevus tuleb alles homme hommikul, kui kell 8 valmiskastid kinni pannakse...